Dat wens ik jou

Het kerstproject heeft dit jaar als thema: “Dit wens ik jou”. Met Sinterklaas wensen de kinderen cadeautjes voor zichzelf. Met Kerst brengen we goede wensen over aan anderen, bijvoorbeeld in de vorm van een kaartje. Jezus wenste dat iedereen in vrede zou leven. Helaas is dat niet gelukt. Hij wilde een boodschap meegeven aan de mensen. Wees lief voor elkaar en denk ook aan een ander. Kinderen hebben hun eigen wensen bedacht voor een ander. Die zijn terug te lezen op de wenssterren die ze zelf hebben gemaakt.

In deze donkere dagen voor Kerst maken de kinderen een potje met een kaarsje erin. Zo wordt het licht gebracht bij iedereen thuis.

Wij wensen iedereen gezellige kerstdagen en een heel gezond 2016. Geniet van het bij elkaar zijn.

IMG_0836  IMG_0843  IMG_0942

Oudergesprekken

De oudergesprekken staan weer gepland!

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!