Onderbouwpagina

Welkom op de pagina van de onderbouw. Hier vindt u al het nieuws over de projecten en andere zaken uit de onderbouw.

Sinterklaasfeest

In deze tijd lopen er allemaal Sinterklazen en Pieten in de school! Gelukkig kon de échte Sint op 2 december gewoon komen!

meer foto’s

Openingsfeest Pluk van de Petteflet in de onderbouw

Wat een gezellig feest is het op school!

In de ochtend genieten we deze twee feestdagen van het toneel en op donderdag gingen we na het toneel met de middenbouw samen op zoek naar de ‘Vossen’ in de wijk rondom de school! Heb jij de ‘Vossen’ kunnen vinden? We zijn heel erg blij met alle ouderhulp! Dank jullie wel!!

Meer foto’s van de Vossenjacht….

Foto’s van vrijdag – workshops en feestmaaltijd ….

Wereldwandelaar

Op maandag 8 maart kregen de kinderen van de onderbouw heel speciaal bezoek! Een heuse Wereldwandelaar kwam op het schoolplein. Vanaf een hoge wereldbol praatte zij met de kinderen in verschillende talen, vertelde ze verhalen over haar verre reizen en samen hebben we gezongen. Wat een bijzondere verrassing!

Prentenboek – Rupsje nooit genoeg

De oudste kinderen uit de Wasberengroep maakten zelf een prentenboek.

Even terugkijken…

In het uitgebreide menu (links) kun je onze projecten nog eens bekijken. Hieronder zie je een impressie.

Studiedag

Op donderdag 20 januari werken de teamleden aan hun eigen ontwikkeling en zijn de kinderen vrij.

Oudergesprekken

In de week van 29 november vinden de oudergesprekken over het rapfolio van uw kind weer plaats (groep 2+4+6).