Op de boerderij

Hoe komt onze melk in de koelkast terecht? Hoe lang duurt het voordat de melk naar de fabriek gaat? Op hoeveel graden moet je melk bewaren? Met deze, en nog veel meer, vragen gingen de kinderen van de middenbouw naar de boerderij aan de Weldammerlaan. We mochten alle vragen stellen die we maar konden bedenken. We mochten de koeien te eten geven en zelfs aaien! Het was een heel leerzaam uitje en toen we terugkwamen op school, roken we heerlijk naar boerderij!

Donderdag 18 juli start onze zomervakantie. Dan zijn alle kinderen vrij tot maandag 2 september. Op 18 en 19 juli werken alle juffen en meesters nog wel. Dan gaan we namelijk verhuizen naar onze tijdelijke locatie. Best spannend allemaal!