MB weektaak 8

18 mei 2020

MB week 21 – aftekenlijst

Beste ouders, verzorgers, lieve kinderen van de middenbouw,

Deze week zijn de kinderen na een thuiswerkperiode en de meivakantie weer op school gestart in halve groepen. Wat is het fijn om elkaar weer te zien en wat is er veel te vertellen aan elkaar. Ook is er in de groepen hard gewerkt door zowel groep A als groep B. We zijn gestart met het project ‘Gezond leven’ en hebben al besproken wat we van dit onderwerp weten.

Komende week zal een korte week zijn. Donderdag en vrijdag zijn vrije dagen. Op deze dagen hoeven de kinderen thuis niet te werken en kunnen zij genieten van een heerlijk lang weekend. Op de andere dagen zal wel worden lesgegeven. Groep B gaat op maandag en woensdag naar school, groep A gaat op dinsdag naar school. Op de dagen dat de kinderen niet naar school gaan, kunnen zij thuiswerken. Dit thuiswerk is te vinden in MOO. De tegels zijn per vakgebied voor de hele week. De kinderen hoeven de tegels niet in te leveren, omdat zij de tegels de hele week nodig hebben. Op de laatste dag  van de week kunnen de tegels worden ingeleverd. Deze week is dat op woensdag.

Als u vragen heeft, mag u altijd een mail sturen naar middenbouw@dehoeveschool.nl.

Wij wensen jullie voor de komende week weer veel succes en plezier bij het thuiswerken!

Een gezellige groet van het middenbouwteam,
Lysanne, Yannick, Hilde, Wim, Gaby, Inge en Marijke

MB weektaak 8

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!