MB weektaak 7

11 mei 2020

Beste ouders/verzorgers, lieve kinderen van de middenbouw,

We zijn weer begonnen! Vanmorgen hebben we de helft van de kinderen weer kunnen begroeten en hoorden we hoe de afgelopen weken zijn gegaan. Vanaf nu zien we elkaar weer een paar keer per week. We houden ons op school aan de richtlijnen van het RIVM. In de klas is en wordt besproken hoe we daar mee om gaan.

We werken de komende weken in twee groepen, iedere dag werkt er een groep thuis en een groep op school. Deze verdeling is eerder al gecommuniceerd.

We werken nog steeds vanuit MOO. Hier staat je weektaak op, net als voor de meivakantie. Zo kan je thuis doorwerken en kan je goed zien wat je die dag gaat doen. Op school krijg je soms al instructie voor de les die je de volgende dag thuis gaat doen. Daarom maken we ook geen filmpjes meer.

MB weektaak week 20 en aftekenlijst

Op de dagen dat je naar school komt neem je je boeken en schriften mee, en in de middag neem je deze ook weer mee naar huis. Het is heel belangrijk dat je je spullen steeds meeneemt, anders kan je thuis of op school niet aan de slag.

Voor vragen kan je op school terecht bij de leerkrachten. Mochten er thuis toch nog vragen zijn over bijvoorbeeld het inloggen, dan kan je mailen naar middenbouw@dehoeveschool.nl.

We vinden het fijn om jullie allemaal weer te zien op school!

Een lieve groet van de middenbouw juffen en meester!

Lysanne, Wim, Hilde, Gaby, Inge, Yannick en Marijke.

Herfstvakantie

Van 19 tot en met 23 oktober is onze herfstvakantie.