MB weektaak 6

20 april 2020

Beste ouders/verzorgers, lieve kinderen van de middenbouw,

Het is alweer de laatste week voor de meivakantie in deze bijzondere periode. We merken dat jullie nog steeds heel hard aan het werk zijn en wat maakt dat ons blij en trots! Wat knap en fijn dat jullie het ondanks deze omstandigheden steeds weer redden om de weektaak af te ronden. We genieten ook enorm van jullie leuke foto’s en filmpjes en kijken weer uit naar komende week. Er staat weer een nieuwe weektaak voor jullie klaar. Blijf de tekst in de tegels goed lezen, dan weet je precies wat je moet doen. Lever de tegels ook in als je de opdracht klaar hebt.

MB – Wereldoriëntatie week 17

MB weektaak 6 – aftekenlijst

Videobellen in Microsoft Teams

Afgelopen week hebben jullie een mailtje gekregen over het inloggen in MOO. De leerkrachten gaan de komende week het videobellen via Teams uitproberen. Hoe werkt het bellen via teams?

Stap 1: Kijk in de tegel videobellen bij opdrachten wanneer je aan de beurt bent.

Stap 2: Open teams op de dag dat je gebeld wordt.

Stap 3: Klik op programma’s

Stap 4: Zoek de tegel teams en klik erop

Stap 5: Klik in Teams op Agenda

Stap 6: Klik jouw afspraak

Stap 7: Klik op ‘Deelnemen aan Microsoft Teams vergadering.’

Na de meivakantie?

We weten op dit moment nog niet hoe het verder gaat na de meivakantie. Dat zal bekend worden gemaakt in de persconferentie van minister-president Mark Rutte op 21 april a.s. We hopen jullie hierna zo snel mogelijk te informeren naar de gevolgen voor onze school.

Wij wensen jullie weer veel succes en plezier met het uitvoeren van de weektaak!

Een lieve groet van de middenbouw juffen en meesters!

Lysanne, Wim, Hilde, Gaby, Inge, Yannick, en Marijke

MB weektaak 6

Oudergesprekken

De oudergesprekken staan weer gepland!

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!