MB weektaak 3

30 maart 2020

Beste ouders, lieve kinderen,

We gaan alweer de derde week van deze gekke tijd in. We beginnen jullie steeds meer te missen. Het is zó stil in de school zonder jullie! Vandaag staat om 09:00  de nieuwe weektaak voor jullie klaar. In deze brief vinden jullie ook een weekschema. Deze kun je elke week invullen en bijhouden wat je hebt gedaan.

MB – weekschema thuiswerken

Deze week beginnen de jaargroeplessen weer. De leerkrachten hebben erg hun best gedaan om hier leuke instructiefilmpjes bij te maken. Binnenkort komen ook de nakijkbladen online, dan kunnen de kinderen hun werk zelf nakijken.

Wij krijgen veel mailtjes over dat linkjes in de tegels het niet doen. De linkjes werken door ze te openen in een nieuw tabblad. Je kunt ze ook kopieren en plakken in een nieuw tabblad. Dan doen z het wel. Ook doen niet altijd alle programma’s het goed. Je kunt het beste werken in Google Chrome.

Hier vinden jullie weer een leuke buitenopdracht. Wij zijn weer benieuwd naar jullie foto’s!

MB weektaak 3

Oudergesprekken

De oudergesprekken staan weer gepland!

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!