MB weektaak 2

Week 2

23 maart 2020

Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen,

We hebben een vreemde week achter de rug. Een week waarin iedereen een weg heeft proberen te zoeken in de opgelegde maatregelen. Als middenbouw hebben we een eerste aanzet gedaan om het thuisonderwijs te realiseren. Via de mail hebben we de vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Aan het einde van de eerste week werd duidelijker waar behoefte aan is en dat nemen we in deze tweede week mee.

Lees verder over telefonisch contact, de weektaak en over werkboekjes meegeven in de nieuwsbrief:

MB en thuiswerken – 23 maart 2020

bijlage: MB Wereldoriëntatie week 2

bijlage: Vogels tellen

Als er verder vragen zijn, mogen jullie dit mailen naar middenbouw@dehoeveschool.nl .

Een lieve groet van Gaby, Inge, Hilde, Wim, Yannick, Lysanne en Marijke

MB weektaak 2

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!