MB weektaak 10

2 juni 2020

MB en thuiswerken – 2 juni 2020

Beste ouders, verzorgers, lieve kinderen van de middenbouw,

Wij hopen dat jullie weer met elkaar genoten hebben van het lange weekend. Wij kijken er weer naar uit om met jullie aan de slag te gaan.

Dit is de laatste week dat de kinderen in de halve groepen werken, omdat de kinderen vanaf maandag 8 juni weer alle dagen op school worden verwacht. Deze week gaat groep A op dinsdag en donderdag naar school. Groep B gaat op woensdag en vrijdag naar school. Op de andere dagen wordt er zoals inmiddels duidelijk is thuiswerk aangeboden via MOO.

MB week 23 – aftekenlijst

Het is de laatste week dat wij werken aan het project  ‘Gezond leven’. Als de kinderen weer allemaal op school zijn, gaan wij aan elkaar presenteren wat wij geleerd hebben. Hiermee sluiten we het project af. Willen jullie maandag 8 juni alle schoolspullen die je nog thuis hebt liggen, weer mee naar school nemen?

Achter de schermen zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen voor de verhuizing en volgend schooljaar. Als het rapfolio nog thuis is, willen wij graag dat de kinderen die mee naar school nemen. De kinderen kunnen de werkjes van de afgelopen periode er dan in doen. Alle kinderen van de middenbouw krijgen op donderdag 11 juni hun rapfolio mee naar huis. Op deze dag wordt ook bekend gemaakt naar welke stamgroep de vijfdejaars gaan.

Wij willen jullie vragen het rapfolio na 11 juni thuis te bewaren tot na de verhuizing. Op deze manier kan het rapfolio niet beschadigen. De vijfdejaars mogen het rapfolio thuis houden. Als zij in de bovenbouw zitten, krijgen zij een nieuw rapfolio.

Als u vragen heeft, mag u altijd een mail sturen naar middenbouw@dehoeveschool.nl.

Ook voor komende week wensen wij jullie weer veel succes en plezier op school en bij het werken vanuit huis!

Een zonnige groet van het middenbouwteam,

Lysanne, Yannick, Hilde, Wim, Gaby, Inge en Marijke

MB weektaak 10

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!