Middenbouwpagina

Welkom op de pagina van de middenbouw. In de loop van het schooljaar wordt deze pagina gevuld met al het nieuws over onze projecten.

Excursie naar het Dinobos

PDF-versie: Brief aan middenbouwouders over excursie Dinobos – mei 2019

Op donderdag 16 mei a.s. gaan alle middenbouwgroepen op excursie naar het Dinobos in Dierenpark Amersfoort. De schooltijden veranderen deze dag niet. Als uw kind op deze dag zou overblijven wilt u dan zelf een afmelding doorgeven?

Alle kinderen beginnen om 8.30 uur in hun eigen stamgroep en eindigen daar de dag ook. Om 9.15 uur vertrekt de bus met de eerste groep kinderen. Rond 10.00 uur vertrekt de tweede groep.

Goede schoenen en regenkleding bij slecht weer, zijn noodzakelijk. Wilt u uw kind een tussendoortje (geen snoep), een lunchpakket en twee pakjes drinken meegeven in een rugzakje?

Bedankt voor uw aanmeldingen voor ouderhulp!

Project Mijn leven

Lieve papa en mama,

Woensdag 27 maart van 18.30 tot 19.30 uur is er een tentoonstelling. Wij gaan proefjes doen, willen jullie komen kijken?

In iedere groep is een zintuig. In de grote zaal is een proefcafé.

Als jullie meer willen leren over het lichaam, kunnen jullie ook kijken in de onderbouw en de bovenbouw.

Groetjes,

…………………….

De fietswerkplaats

Op de volgende data bezoeken we de fietswerkplaats in Hooglanderveen:

• Egels op donderdag 14 februari om 9.15 uur
  • Bevers op donderdag 14 februari om 10.30 uur
  • Dolfijnen op vrijdag 15 februari om 9.15 uur
  • Pinguïns op vrijdag 15 februari om 10.30 uur
  • Vlinders op dinsdag 19 februari om 9.15 uur

Alle groepen hebben voldoende ouders om te rijden. Alvast bedankt voor uw hulp!

Naar de bieb!

De kinderen uit jaargroep 3 mochten in november een bezoek brengen aan de bibliotheek in Hoevelaken. Dat was leuk! We weten nu precies waar en hoe we onze boeken kunnen vinden. Ben jij ook al gratis lid van de bibliotheek? Dat kan via school via deze link.

meer foto’s

Project over het weer

In de middenbouw leren we in november over het weer! Wat voor weer wordt het vandaag?
www.buienradar.nl

Voorleeswedstrijd MB

Wat was het spannend om zo voor een hele zaal vol kinderen voor te lezen. Complimenten aan alle kinderen die zo hun best hebben gedaan. En natuurlijk ook voor de jury. Kijk je mee naar de foto’s?

Op bezoek op de boerderij!

Afgelopen donderdag zijn de kinderen van de middenbouw op bezoek geweest op de boerderij. Hoe dat er aan toe ging ziet u op deze pagina. Veel kijkplezier!

Welkom in de middenbouw!

De reus van de zomerflat

Donderdagochtend waren er activiteiten in de groep die te maken hadden met het verhaal over de reus van de zomerflat.

meer foto’s

Pinguïns een bezoek brengen aan woonzorgcentrum  De Koperhorst in Amersfoort. De andere middenbouwgroepen krijgen zorgverleners en bewoners in de klas. Hoe het was, zie je binnenkort op de foto’s!

Neem een kijkje de middenbouw…