Middenbouwpagina

Welkom op de pagina van de middenbouw. In de loop van het schooljaar wordt deze pagina gevuld met al het nieuws over onze projecten.

Schrijfster op bezoek

Vivian den Hollander is kinderboekenschrijver van beroep, zo staat het op haar website! Ze is altijd met een nieuw boek bezig, en als ze niet schrijft, bezoekt ze scholen, bibliotheken en boekhandels. Zo was ze op 15 oktober bij ons op bezoek. Hoe het was, lees je binnenkort in de uitgave van onze schoolkrant Rondje Hoeve Herfst!

Start schooljaar 2019-2020

Dat was best spannend voor het eerst naar de nieuwe locatie aan de Zuiderinslag! Samen met de bovenbouw is de school namelijk tijdelijk verhuisd. De lokalen en de gemeenschappelijke ruimtes op de Veenslagenweg worden verbouwd en uitgebreid. Tot die tijd werken wij in onze tijdelijke school. De middenbouwgroepen zijn op de begane grond. We maken er samen een gezellige tijd van! Het openingsfeest vierden we op donderdag 12 september wel met de hele school. Samen met Circus Tadaa! maakten we er een echt feest van!

Voorleeswedstrijd MB

Wat was het spannend om zo voor een hele zaal vol kinderen voor te lezen. Complimenten aan alle kinderen die zo hun best hebben gedaan. En natuurlijk ook voor de jury. Kijk je mee naar de foto’s?

Welkom in de middenbouw!

Neem een kijkje de middenbouw…