BB weektaak vanaf 11 mei

BB weektaak vanaf 11 mei – 11 mei 2020

De komende week gaan we weer naar school na een lange tijd van thuiswerken en meivakantie. Zoals jullie weten, gaan we nog niet volledig naar school en moeten we de richtlijnen van het RIVM goed aanhouden.

Vanaf maandag 11 mei werken we in twee groepen. Iedere dag zal er een groep thuis werken en een groep op school werken.

Op de dagen dat je thuis bent, wordt er gewerkt zoals dat voor de meivakantie ook het geval was, maar er zijn wel wat aanpassingen. In MOO staat voor iedere dag een tegel. Op de dag dat er thuis wordt gewerkt, open je deze tegel om te zien welk werk je thuis moet doen.

Er staan ook tegels op voor de dagen die je op school bent, maar deze gelden dan voor de andere groep.

Daarnaast is er een tegel met extra opdrachten. Deze kun je zelfstandig inplannen. Als dit lastig is, overleg dan met je stamgroepleider als je op school bent.

De materialen voor het rekenen thuis, worden op de dag dat er op school gewerkt wordt, meegegeven. Op school werken we met de boeken en werkboeken. Het is daarom belangrijk dat deze materialen weer mee naar school worden genomen.

Voor spelling wordt er thuis gewerkt met Spellingspeurder via de computer. Dit kun je vinden via MOO. De opdrachten in het werkboek of de digitale versie hiervan, worden op school gemaakt.

De tekstopdracht wordt met de hand geschreven. Als hiervoor geen materialen thuis aanwezig zijn, kan dit meegenomen worden van school.

Voor topografie en Engels geldt dat hieraan wordt gewerkt op de dagen die je op school bent. Nemen jullie ook deze boeken dus weer mee naar school?

Let erop dat iedere afgeronde (thuis)dag ingeleverd moet worden. Dit kan door in MOO op inleveren te klikken.

Vragen worden zoveel mogelijk gesteld op de dagen dat de kinderen op school zijn. Vragen die niet over de onderwijsinhoud gaan, zoals het niet kunnen inloggen, kunnen gesteld worden via de mail van de bovenbouw bovenbouw@dehoeveschool.nl! Vergeet daarbij niet de naam en klas van uw kind te vermelden. Dat is handig, omdat er verschillende leerkrachten zijn die de mails beantwoorden.

Wij kijken er naar uit om weer met jullie te starten!

Namens het bovenbouwteam,

Jorinde, René, Mirjam, Pepijn, Amber, Femke en Martine

BB weektaak vanaf 11 mei

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!