BB weektaak 9

BB week 22 – 25 mei 2020

Beste ouders en/of verzorgers en lieve kinderen,

Het werken in de halve groepen begint inmiddels steeds meer te wennen en kinderen en leerkrachten beginnen hun ritme erin te vinden. Inmiddels hebben we gehoord dat we op 8 juni weer volledig open gaan, mits de omstandigheden het toelaten, en daar kijken wij erg naar uit.

We werken de komende week weer in twee groepen, de A en B groep. Jullie weten inmiddels hoe het werkt. De komende week is gewoon een volledige week. De A-groep begint op maandag deze week en de kinderen van deze groep komen ook op woensdag en vrijdag. De B-groep zien we op dinsdag en donderdag. Er staan opdrachten voor thuis in MOO; voor elke dag een nieuwe tegel.

We werken deze week weer op dezelfde manier als vorige week. Dus op de dagen dat je thuis bent, kijk je in MOO wat je die dag moet doen. Op de schooldagen neem je de materialen mee die je op school nodig hebt.

Zoals vorige week is vermeld worden de 6e en 7e jaars van de Uilen verdeeld over de andere bovenbouwgroepen. De verdeling hiervan vindt u hier. Zij zullen hier alleen in de middag zijn als ze ook op school zijn.

Veel succes weer deze week!

Namens het bovenbouwteam,

Jorinde, René, Amber, Pepijn, Femke, Martine en Mirjam

BB weektaak 9

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!