BB weektaak 8

18 mei 2020

BB weektaak week 8 – 18 mei 2020

De eerste schoolweek zit er weer op! Wat was het fijn om jullie allemaal weer te zien en te spreken. We hebben een goede week achter de rug en we zien dat ook de kinderen weer blij zijn op school te zijn, samen met vriendjes en vriendinnetjes.

We werken de komende week weer in twee groepen, de A en B groep. Jullie weten inmiddels hoe het werkt. De komende week is een korte week i.v.m. Hemelvaart en de vrije vrijdag. De B-groep begint op maandag deze week en de kinderen van deze groep komen ook op woensdag. De A-groep zien we alleen op dinsdag. Er staan opdrachten voor thuis in MOO; voor elke dag een nieuwe tegel.

We werken deze week weer op dezelfde manier als vorige week. Dus op de dagen dat je thuis bent, kijk je in MOO wat je die dag moet doen. Op de schooldagen neem je de materialen mee die je op school nodig hebt.

Vanaf maandag 25 mei gaan de kinderen uit groep 8 in de middagen oefenen voor hun eindmusical o.l.v. Femke en Martine. De kinderen van groep 6 en 7 van de Uilen worden in de middagen verdeeld over de andere bovenbouw stamgroepen. Volgende week laten we weten hoe deze indeling er uit ziet.

Veel succes weer deze week!

Namens het bovenbouwteam,
Jorinde, René, Amber, Pepijn, Femke, Martine en Mirjam

Herfstvakantie

Van 19 tot en met 23 oktober is onze herfstvakantie.