BB weektaak 6

BB en thuiswerken zesde week (met aftekenlijst) – 20 april 2020

Beste ouders en/of verzorgers en lieve kinderen,

De komende week gaan we weer een week van vijf dagen tegemoet en daarna hebben we twee weken meivakantie. Op dit moment weten we nog niet of we na de meivakantie weer terug naar school mogen. We wachten de persconferentie van dinsdag 21 april af! Voor nu zetten we in ieder geval nog een weektaak online.

In MOO zijn de opdrachten voor week 17 geplaatst. Wederom is er sprake van een verplichte weektaak (zie ook de taakbrief) en extra taken. Deze week is de weektaak weer klaargezet voor vijf dagen.

De weektaak voor week 17 is:

• Rekenen: iedere dag 1 les
    De 6e-jaars maken bij elke les alle opgaven.
    Voor de 7e en 8e-jaars staat in MOO aangegeven welke opgaven ze moeten maken. Zij mogen natuurlijk altijd extra opgaven maken.
  • Spelling: het signaaldictee en een opdracht met de categorieën van het signaaldictee.
  • Begrijpend lezen: 1 les
  • Lezen: iedere dag
  • Tekstopdracht

Om zelf in te vullen:

• Extra werk 1: Handvaardigheid
  • Extra werk 2: Spelling oefenen
  • Extra werk 3: Bewegen
  • Extra werk 4: Webkwesties
  • Extra werk 5: Engels
  • Extra werk 6: Programmeren

Let erop dat iedere afgeronde opdracht ingeleverd moet worden.

Dit kan door in MOO op inleveren te klikken.

Zijn er nog vragen, stuur dan een mail naar bovenbouw@dehoeveschool.nl! Vergeet daarbij niet de naam en klas van uw kind te vermelden. Dat is handig, omdat er verschillende leerkrachten zijn die de mails beantwoorden.

Veel succes deze week!!!

Namens het bovenbouwteam,

Jorinde, René, Mirjam, Pepijn, Amber, Femke en Martine

BB weektaak 6

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!