BB weektaak 5

BB en thuiswerken vijfde week (met aftekenlijst) – 14 april 2020

Beste ouders en/of verzorgers en lieve kinderen,

Afgelopen weekend was het Pasen en waarschijnlijk hebben de meesten van jullie genoten van een heerlijk paasontbijt of hebben jullie paaseieren in jullie tuin gezocht.
Vandaag is het dinsdag en dit is alweer de vijfde weektaak die we voor jullie online klaarzetten. We merken dat jullie hard werken en veel dingen inleveren. Sommige kinderen sturen ook foto’s of filmpjes naar ons toe. Het zou leuk zijn als jullie nog meer foto’s of filmpjes uploaden in MOO, zodat we elkaar toch nog een beetje kunnen blijven zien.

In MOO zijn de opdrachten voor week 16 geplaatst. Wederom is er sprake van een verplichte weektaak (zie ook de taakbrief) en extra taken. Omdat het gisteren Tweede Paasdag was, hebben we een weektaak voor vier dagen gemaakt.
Voor de achtstejaars hebben we een filmpje in MOO gezet waarin we informatie geven over het nu verder gaat met de musical.

De weektaak voor week 16 is:

• Rekenen: iedere dag 1 les
    De 6e-jaars maken bij elke les alle opgaven
    Voor de 7e en 8e-jaars staat in MOO aangegeven welke opgaven ze moeten maken en wat de extra opgaven zijn.
  • Spelling:Werkwoordschema’s
  • Begrijpend lezen: 1 les
  • Lezen: iedere dag
  • Tekstopdracht

Om zelf in te vullen:

• Extra werk 1: Handvaardigheid
  • Extra werk 2: Spelling oefenen
  • Extra werk 3: Bewegen
  • Extra werk 4: Webkwesties
  • Extra werk 5: Engels
  • Extra werk 6: Buitenlessen

Let erop dat iedere afgeronde opdracht ingeleverd moet worden.  Dit kan door in MOO op inleveren te klikken.

Zijn er nog vragen, stuur dan een mail naar bovenbouw@dehoeveschool.nl

Veel succes deze week!!!

Namens het bovenbouwteam,

Jorinde, René, Mirjam, Pepijn, Amber, Femke en Martine

BB weektaak 5

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!