BB weektaak 2

23 maart 2020

Wat een vreemde week hebben we achter de rug. Een week waarin iedereen een weg heeft proberen te zoeken in de opgelegde maatregelen. Als bovenbouw hebben we een eerste aanzet gedaan om het thuisonderwijs te realiseren.
Via de mail hebben we de vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Aan het einde van de eerste week werd duidelijker waar behoefte aan is en dat nemen we in deze tweede week mee.

Daarom gaan we aankomende week contact met jullie opnemen. Deze week wordt elk kind gebeld door de stamgroepleider om even bij te praten. Daarnaast kunnen dan ook de vragen gesteld worden die er zijn.

We gaan ook online instructies voor rekenen geven. De instructies worden geplaatst bij Bestanden in MOO.

In MOO zijn de opdrachten voor week 13 geplaatst. Bij iedere opdracht staat beschreven hoe uw kind de opdracht het beste kan aanvliegen en welke materialen er nodig zijn.

Voor meer informatie over de weektaak van deze week, informatie aan ouders en de aftekenlijst: lees hier de nieuwsbrief die op 23 maart verstuurd is:

BB en thuiswerken tweede week (met aftekenlijst)

Voor alle vragen aan het bovenbouwteam: bovenbouw@dehoeveschool.nl !

BB weektaak 2

Oudergesprekken

De oudergesprekken staan weer gepland!

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!