BB weektaak 10

BB en thuiswerken – 2 juni 2020

Beste ouders en/of verzorgers en lieve kinderen,

Dit is de laatste week dat we in twee groepen werken, want vanaf volgende week gaan we allemaal weer tegelijk naar school. Daar kijken wij als leerkrachten erg naar uit en we denken dat jullie hier ook blij mee zullen zijn.

De A-groep gaat op dinsdag en donderdag naar school en de B-groep zien we op woensdag en vrijdag. Er staan opdrachten voor thuis in MOO; voor elke dag een nieuwe tegel.

We werken deze laatste week weer op dezelfde manier als de andere weken. Dus op de dagen dat je thuis bent, kijk je in MOO wat je die dag moet doen. Op de schooldagen neem je de materialen mee die je op school nodig hebt.

De achtstejaars gaan weer elke middag naar school, omdat zij met de musical bezig zijn.

In de vorige brief stond de verdeling van de Uilen voor de middagen, maar in dat schema was een fout geslopen. In de brief vindt u de juiste indeling.

Maandag 8 juni gaan de scholen dus weer helemaal open en dan is het de bedoeling dat jullie alle boeken en andere spullen meenemen naar school.

Dit is de laatste begeleidende brief die wij sturen. We wensen jullie weer veel succes deze laatste week met het thuiswerken!

Namens het bovenbouwteam,

Jorinde, René, Amber, Pepijn, Femke, Martine en Mirjam

BB weektaak 10

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!