BB weektaak 1

17 maart 2020

Het bovenbouwteam biedt jullie graag de mogelijkheid om thuis onderwijsactiviteiten voort te zetten.

Kinderen uit de bovenbouw kunnen via MOO (www.moo.nl) inloggen op hun eigen leeromgeving. In deze leeromgeving bij het tabblad opdrachten kan het kind de weektaak inzien. Per vakgebied staat de opdracht klaar. De juiste week wordt hierbij aangegeven. Als de kinderen een opdracht hebben uitgevoerd kunnen ze de opdracht inleveren door op “inleveren” te klikken.

Elke maandagochtend wordt rond 12 uur de nieuwe weektaak klaargezet.

Heb je vragen, ook als je bijvoorbeeld je wachtwoord bent vergeten;-), dan kun je het bovenbouwteam bereiken via bovenbouw@dehoeveschool.nl.

BB weektaak 1

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!