BB en Juttertje Tim

Het openingsfeest in de bovenbouw

De bovenbouwers hebben hun eigen programma op donderdag 3 september tijdens het openingsfeest. Zij komen tussen 8.15 uur en 8.30 uur op school met een koffer of tas. Die brengen ze naar hun eigen lokaal.

Om 10.00 uur vertrekken zij met bussen. Het is de bedoeling dat de kinderen deze dag oude kleding en schoenen aan doen die vies mogen worden. Liever geen sandalen, slippers of korte broek aan doen. De bovenbouwers zijn aan het einde van de middag weer terug op school. Dan worden de slaapplekken in orde gemaakt.

BB_JT_survival_IMG_0321  BB_JT_survival_IMG_0327  BB_JT_survival_IMG_0313
meer foto’s van het BB-uitje

Rond zes uur zullen wij op school de bordjes vullen. Wat zullen de kinderen eten? Worden het mosselen? Inktvis? En oorlam?? Daarna wordt er nog met z’n allen gezongen in de grote zaal.

Om 21.00 uur gaan we ons klaarmaken voor een duik in de woelige baren van Hoevelaken. Bij terugkomst op school mogen de kinderen nog even kletsen en daarna zoeken ze hun slaapplek op. In elk lokaal slapen de kinderen onder toezicht van een teamlid. Er mag ’s avonds gesnoept worden, maar let u wel op de hoeveelheid?

Wat neem je mee: Nieuwsbrief 2 – Brief Juttertje Tim 2015

We wensen de bovenbouwers heel veel plezier!

Even terugkijken

Tijdens het openingsfeest van Narnia brachten we een bezoek aan het Openluchtmuseum. Weet je nog hoe dat was? Verder…

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!