BB bezoekt MBO techniek

Maandag 11 september startte de bovenbouw met een techniekproject met als inhoud kennismaking met technische beroepen. Op woensdagochtend 20 september van 9.00 tot 11.30 uur brachten we een bezoek brengen aan het MBO. Hoe het was, zie je hier! …. verder

We hebben geleerd over installatietechniek, dakdekkers, metselaars, schilders, elektriciens en de toekomstige architecten hebben gewerkt aan het ontwerp voor onze nieuwe school. In de stamgroep op school vertellen we elkaar wat we geleerd hebben. En verwerken we de techniek in het ontwerp van onze nieuwe school.

Het resultaat presenteren de kinderen op de Jenaplanavond!

Onze zomervakantie start op vrijdag 8 juli om 15.30 uur! De kinderen in de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij en ook de achtstejaars!