Mobiel menu

Bovenbouwpagina

Welkom op de pagina van de bovenbouw. Op deze plek zie je door het jaar heen de verschillende projecten uit de groepen voorbij komen.

School gaat weer open

Op 11 mei gaat de school weer open. In de nieuwsbrief van 24 april lees je meer.

Meivakantie

Bijlage 3 Bovenbouw mens en samenleving pdf

Bijlage 4 Tien spelideeen pdf

Bijlage 5 Buitenlessen meivakantie

MOO inlog

Lees hier de brief van 16 april 2020 over het (nieuwe) inloggen in MOO:

BB en inlog thuiswerken – 16 april 2020

Heb  je vragen over het inloggen? Of lukt het niet na 16 april, stuur dan een berichtje naar bovenbouw@dehoeveschool.nl.

Thuiswerken

Het bovenbouwteam biedt jullie graag de mogelijkheid om thuis onderwijsactiviteiten voort te zetten.

Elke maandagochtend wordt de nieuwe weektaak klaargezet!

Ga naar de opdrachten

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar bovenbouw@dehoeveschool.nl .

Kleurplaten

Marjo Vliek heeft voor de nieuwe school het ontwerp gemaakt voor op de nieuwe schuifwanden. In deze tijden van thuiswerken, deelt  ze haar tekeningen met ons via haar eigen site.

Het is niet zomaar een kleurplaat; lees maar:

Hier is de eerste kleurplaat! En niet zomaar eentje. Nee, dit is de eerste uit een reeks. Elke 2/3 dagen volgt er namelijk een nieuwe en die kun je aan elkaar vastmaken. Op elke kleurplaat staat een ander gebied, land of continent. En alles bij elkaar verbind je dus één grote wereld. En het leuke is… jij mag het zelf inkleuren en zo mooi maken als je wilt. 🌸🍀🥰

Dus alle kindjes die nu thuiszitten (en alle ouders die ook thuiszitten (van mij mag het ook op kantoor overigens 😁) en zich nog steeds kind voelen), neem even pauze en kleur er op los! We beginnen met het zonnig eiland Curaçao ☀️.

Heel veel plezier! 🥰😀

Anders rekenen jaargroep 7

In groep 7 zijn we anders met rekenen bezig geweest. Als je beweegt en handelend bezig bent, dan blijft de stof beter hangen in je hoofd.

Benieuwd naar hoe dat gaat? Verder

Kerstvlog

 

Sinterklaas, wie kent hem niet…

 

Voorleestalent

Judi van de Vossen is vanaf vandaag het voorleestalent in de bovenbouw. De jury was unaniem over haar voorleeskwaliteiten. Van harte gefeliciteerd Judi!

   
Meer foto’s …

Schrijfster op bezoek

Ik ben Manon Sikkel, schrijver en journalist. Ik kan daar van alles over vertellen, maar het schijnt dat bezoekers van websites niet van lange teksten houden. Daarom houd ik het kort. Ik zeg: lees mijn boeken. Zo stelt Manon zich voor op haar website!

Ze was op 15 oktober bij ons op bezoek. Hoe het was, lees je snel!

   

Schoolbeginfeest

Na het circusfeest met Circus Tadaa! en veel andere gezellige activiteiten gingen we vrijdag 13 september om 13 uur moe en met volle buik naar huis! Genieten van welverdiende rust!

Koken in de bovenbouw

Wat ruikt het lekker in de school! Samen met een “kookouder” maakt een groepje kinderen gebruik van onze kinderkeuken. Voordat er gekookt kan worden, gaan de kinderen samen boodschappen doen. Foto’s en recepten van het koken vind je links in het menu, zodat je thuis ook het recept kunt gaan proberen.

 

Een impressie van onze projecten

Of kijk in het linker menu…