Mobiel menu

Bovenbouwpagina

Welkom op de pagina van de bovenbouw. Op deze plek zie je door het jaar heen de verschillende projecten uit de groepen voorbij komen.

Sneeuwpret

Sneeuwpret in de bovenbouw met bunker-trefbal. Kijk je mee?

   

Thuiswerken

Voor het thuiswerken neemt de leerkracht contact met je op!

Heb je vragen, stuur dan gerust een berichtje naar bovenbouw@dehoeveschool.nl .

Sint in de bovenbouw

Project over kettingreacties

Kijk je mee naar de filmpjes van de Uilen? Verder…

En naar de foto’s van de Flamingo’s? Verder…

   

Schoolkorfbal – groep 7 kampioen!

Na een zonnige en gezellige middag mocht groep 7 ongeslagen de 1e prijs in ontvangst nemen. Ook de kinderen van groep 6 en 8 lieten zich van hun beste kant zien. Alle kinderen gingen met een mooie zonnebril naar huis!

Kijk je mee naar de foto’s?

   

Openingsfeest

‘Er was eens…’ zo begint ieder sprookje en elk sprookje eindigt met ‘…ze leefden nog lang en gelukkig’.  Wat er tussen deze zinnen in gebeurt, weten we ook allemaal wel. Dit tot grote ergernis van de hoofdrolspelers Sneeuwwitje, Roodkapje, Hans & Grietje en Assepoester. Zij willen wel eens een keer iets anders. Maar of dat goed afloopt…

   

Kijk je mee naar het toneel? En de workshops van vrijdag?

Naar de dierentuin

Tijdens het openingsfeest zijn we met de bus naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen gegaan. Met de hulp van ouders konden we in groepjes van de dieren genieten en de vossen zoeken. Hebben jullie alle sprookjesfiguren gevonden?

  
Meer foto’s

Leuke filmpjes

Schrijfster op bezoek

Ik ben Manon Sikkel, schrijver en journalist. Ik kan daar van alles over vertellen, maar het schijnt dat bezoekers van websites niet van lange teksten houden. Daarom houd ik het kort. Ik zeg: lees mijn boeken. Zo stelt Manon zich voor op haar website!

Ze was op 15 oktober bij ons op bezoek. Hoe het was, lees je snel!

   

Koken in de bovenbouw

Wat ruikt het lekker in de school! Samen met een “kookouder” maakt een groepje kinderen gebruik van onze kinderkeuken. Voordat er gekookt kan worden, gaan de kinderen samen boodschappen doen. Foto’s en recepten van het koken vind je links in het menu, zodat je thuis ook het recept kunt gaan proberen.

 

Een impressie van onze projecten

Of kijk in het linker menu…