Mobiel menu

Bovenbouwpagina

Welkom op de pagina van de bovenbouw. Op deze plek zie je door het jaar heen de verschillende projecten uit de groepen voorbij komen.

Kerstvlog

 

Sinterklaas, wie kent hem niet…

 

Voorleestalent

Judi van de Vossen is vanaf vandaag het voorleestalent in de bovenbouw. De jury was unaniem over haar voorleeskwaliteiten. Van harte gefeliciteerd Judi!

   
Meer foto’s …

Schrijfster op bezoek

Ik ben Manon Sikkel, schrijver en journalist. Ik kan daar van alles over vertellen, maar het schijnt dat bezoekers van websites niet van lange teksten houden. Daarom houd ik het kort. Ik zeg: lees mijn boeken. Zo stelt Manon zich voor op haar website!

Ze was op 15 oktober bij ons op bezoek. Hoe het was, lees je snel!

   

Schoolbeginfeest

Na het circusfeest met Circus Tadaa! en veel andere gezellige activiteiten gingen we vrijdag 13 september om 13 uur moe en met volle buik naar huis! Genieten van welverdiende rust!

Koken in de bovenbouw

Wat ruikt het lekker in de school! Samen met een “kookouder” maakt een groepje kinderen gebruik van onze kinderkeuken. Voordat er gekookt kan worden, gaan de kinderen samen boodschappen doen. Foto’s en recepten van het koken vind je links in het menu, zodat je thuis ook het recept kunt gaan proberen.

 

Een impressie van onze projecten

Of kijk in het linker menu…