Mobiel menu

Vacatures RvT

De Raad van Toezicht zoekt nog 2 leden!

Mocht uzelf interesse hebben of iemand kennen (mag ook buiten Hoevelaken, binding met de school is geen vereiste) dan houden wij ons van harte aanbevolen!

Specifiek zoeken wij een persoon die bekwaam is op het gebied van financiën en bedrijfsvoering. Daarnaast iemand die thuis is in de dynamische wereld van onderwijs en
kwaliteitszorg. Vanuit hun kennis en ervaring leveren de RvT leden een positief kritische, transparante en constructieve bijdrage aan het toezicht op Kindcentrum De Hoeve.

Uitdaging 

In het recent volledig gerenoveerde en uitgebreide gebouw is er alle ruimte om unieke inhoud te geven aan Kindcentrum De Hoeve als leef- en werkgemeenschap. Als lid van de Raad van Toezicht maakt het u trots bij te dragen aan de ontwikkeling van elk kind, zowel in de persoonlijke relaties, als in de groei naar een ontwikkeld en verantwoord deelnemer aan de maatschappij. Daarom kiest u voor De Hoeve.

Contact

Graag sturen wij u op verzoek de volledige profielschets van de toezichthouder en de toezichtvisie. Wij kijken uit naar uw sollicitatie!

Uw reactie kunt u richten aan Fiet Verdonck via rvt@dehoeveschool.nl.

 

De jarigen van vandaag