Over de RvT-leden

Chiel Baarveld (voorzitter)

Opa van Elyn uit de Lieveheersbeestjes. Werd geraakt door het enthousiasme en de fijne uitstraling van De Hoeve. Vindt het ongelofelijk belangrijk dat kinderen ook door school worden geholpen om een optimale bijdrage aan onze wereld te leveren als ze groot zijn. Dus kunnen we ze dus nu helpen om een zo breed mogelijk palet aan keuzes te hebben voor hun pad nà De Hoeve.

In mijn werkzame leven ben ik leiderschaps- en organisatieconsultant, interimmanager, veranderaar, teambegeleider en toezichthouder. Werk momenteel vooral in en met
ziekenhuizen, Jeugdbescherming en een enkele gemeente. Heb in Naarden aan de wieg gestaan van de oprichting van een hospice en ben daar nu voorzitter van de Raad van Toezicht. Met mijn bestuurlijke-, werk- en toezichthoudende ervaring ga ik proberen met de andere leden van de RvT de directeur-bestuurder en via hem De Hoeve zo optimaal mogelijk terzijde te staan deze school nog mooier en beter te maken!

Fiet Verdonck (lid)

Moeder van Sebastiaan uit de Vossen en Jasmijn uit de Vlinders. Na 3 jaar met heel veel plezier in het bestuur te hebben gezeten, heb ook ik gesolliciteerd naar een rol binnen de nieuwe Raad van Toezicht. Ik ben trots op onze school en iedereen die werkzaam is op De Hoeve en blij dat ik daaraan mijn bijdrage kan leveren. Sinds 1 mei werk ik als adviseur HRM bij Verus, de vereniging voor katholieke en christelijke scholen die hen inspireert, begeleidt en ondersteunt vanuit het hart. In de RvT heb ik dan ook de portefeuille HRM.

Derk Jan Rozema (lid)

Trotse vader van Femke uit de Kikkers, Daan uit de Vlinders en Mirte uit de Egels. Nu vier jaar betrokken bij De Hoeve en van meet af aan geraakt door onze mooie Jenaplanschool met haar betrokken personeel en ouders. Vanuit het algemeen bestuur gesolliciteerd op een rol binnen de Raad van Toezicht waarin ik mij focus op de thema’s ‘communicatie’ en ‘samenwerking’. Ik werk bij VvAA in Utrecht, waar ik samenwerkingsverbanden sluit en nieuwe producten & diensten ontwikkel voor (para)medici in Nederland. Daarnaast sla ik graag een balletje bij TV Weldam, bootcamp ik in het Hoevelakense bos en kun je mij tegenkomen op de mountainbike of racefiets.

Over de RvT-leden

Studiedag

Op woensdag 17 november werken de teamleden aan hun eigen ontwikkeling en zijn de kinderen vrij.