Mobiel menu

Over de RvT-leden

Chiel Baarveld (voorzitter)

Opa van Elyn uit de Lieveheersbeestjes. Werd geraakt door het enthousiasme en de fijne uitstraling van De Hoeve. Vindt het ongelofelijk belangrijk dat kinderen ook door school worden geholpen om een optimale bijdrage aan onze wereld te leveren als ze groot zijn. Dus kunnen we ze dus nu helpen om een zo breed mogelijk palet aan keuzes te hebben voor hun pad nà De Hoeve.

In mijn werkzame leven ben ik leiderschaps- en organisatieconsultant, interimmanager, veranderaar, teambegeleider en toezichthouder. Werk momenteel vooral in en met
ziekenhuizen, Jeugdbescherming en een enkele gemeente. Heb in Naarden aan de wieg gestaan van de oprichting van een hospice en ben daar nu voorzitter van de Raad van Toezicht. Met mijn bestuurlijke-, werk- en toezichthoudende ervaring ga ik proberen met de andere leden van de RvT de directeur-bestuurder en via hem De Hoeve zo optimaal mogelijk terzijde te staan deze school nog mooier en beter te maken!

Fiet Verdonck (lid)

Moeder van Sebastiaan uit de Vossen en Jasmijn uit de Vlinders. Na 3 jaar met heel veel plezier in het bestuur te hebben gezeten, heb ook ik gesolliciteerd naar een rol binnen de nieuwe Raad van Toezicht. Ik ben trots op onze school en iedereen die werkzaam is op De Hoeve en blij dat ik daaraan mijn bijdrage kan leveren. Sinds 1 mei werk ik als adviseur HRM bij Verus, de vereniging voor katholieke en christelijke scholen die hen inspireert, begeleidt en ondersteunt vanuit het hart. In de RvT heb ik dan ook de portefeuille HRM.

Derk Jan Rozema (lid)

Trotse vader van Femke uit de Kikkers, Daan uit de Vlinders en Mirte uit de Egels. Nu vier jaar betrokken bij De Hoeve en van meet af aan geraakt door onze mooie Jenaplanschool met haar betrokken personeel en ouders. Vanuit het algemeen bestuur gesolliciteerd op een rol binnen de Raad van Toezicht waarin ik mij focus op de thema’s ‘communicatie’ en ‘samenwerking’. Ik werk bij VvAA in Utrecht, waar ik samenwerkingsverbanden sluit en nieuwe producten & diensten ontwikkel voor (para)medici in Nederland. Daarnaast sla ik graag een balletje bij TV Weldam, bootcamp ik in het Hoevelakense bos en kun je mij tegenkomen op de mountainbike of racefiets.

Anneke Waslander (lid)

Ik ben Anneke Waslander, moeder van Rozemarijn, Liselotte en Olivier en getrouwd met Klaas. De oudste twee zitten alweer een aantal jaren op het voortgezet onderwijs, maar hebben een hele fijne basisschooltijd op de Hoeve gehad. Olivier zit in groep 8 en zal dit jaar de Hoeve verlaten. Als ouder ben ik altijd betrokken geweest bij het reilen en zeilen op de Hoeve en kon ik mee genieten van de warme sfeer en de bevlogenheid en het enthousiasme van het team. Ik ben zelf al vele jaren werkzaam in het basisonderwijs in verschillende functies en heb een echt onderwijshart. Op dit moment ben ik werkzaam als intern begeleider op een basisschool in Voorthuizen.
Ik heb heel veel zin om samen met de andere RVT leden betrokken te blijven bij het onderwijs op deze mooie school.

Pieter Janssen (lid)

Vader van Phileine. Phileine zit sinds november 2021 op de Hoeve in de groep de lieveheersbeestjes. Voor de zomer kreeg ik voor het eerst de nieuwsbrief, met daarin 2 vacatures voor de RvT. Hierop heb ik direct gesolliciteerd. Ik vind het mooi dat ik de komende tijd een bijdrage kan leveren aan deze prachtige school. De eerste maanden voel ik zoveel betrokkenheid van ouders en leerkrachten, erg mooi om te zien. Binnen de RvT is het financiële stuk mijn domein. In het dagelijks leven werk ik als directeur binnen een autobedrijf. Daarin is ons streven vrijheid in mobiliteit. In mijn vrije tijd bootcamp ik in het Hoevelakense bos of ben ik een rondje aan het hardlopen. Met dit jaar 2 halve marathons als doel.

 

Over de RvT-leden

De jarigen van vandaag