Mobiel menu

Schoolplan

U vindt hier het  De Hoeve Strategisch meerjarenplan 2015-2019 digitaal (PDF-versie).

De Hoeve geeft graag op transparante wijze inzicht in de wijze waarop er gewerkt wordt in de school. Dat doen we met het strategisch meerjarenplan (schoolplan), het jaarplan, ondersteuningsplan, de schoolgids, de schoolkrant, PO-vensters en het jaarverslag.

Op deze website staan nog meer inhoudelijke documenten die dienen als informatiebron.

En wat vindt u van onze school?

Alle medewerkers van basisschool de Hoeve werken hard om kinderen optimaal kansen te geven zich te ontwikkelen. Maar hard werken wil nog niet zeggen dat we alles goed doen. Sterker nog: je kunt als school, als leerkracht, conciërge of directeur ook blinde vlekken ontwikkelen. En ook al horen we wel eens wat, positief of niet, dat geeft nog geen beeld van alle ouders. Daarom zijn we blij met de hoge respons van het tevredenheidsonderzoek waaraan ouders hebben meegedaan in november 2018.

Ook alle medewerkers van de Hoeve  en de leerlingen van de bovenbouw hebben vragenlijsten voorgelegd gekregen. De resultaten geven het team materiaal voor bezinning en het formuleren van het nieuwe schoolplan.

Ga naar de resultaten van de Tevredenheidsonderzoeken

En wat vindt u van onze school_1

De jarigen van vandaag

Verjaardagen

  • Er zijn vandaag geen jarigen.

Meivakantie

Vanaf 1 mei zijn alle kinderen 2 weken vrij. Dan genieten we van onze meivakantie. Op dinsdag 27 april is het Koningsdag en zijn de kinderen ook vrij.