Jaarplan

PDF versie: Jaarplan de Hoeve – 2020
Jaarverslag 2020

Jaarplan 2020-2021

De doelstellingen uit het jaarplan geven richting aan de uitvoering van het beleid van Stichting onderwijsgemeenschap de Hoeve. Het jaarplan (en jaarverslag) sluit aan bij het strategisch meerjarenplan 2019-2023.

De Hoeve geeft graag op transparante wijze inzicht in de wijze waarop er gewerkt wordt in de school. Dat doen we met het strategisch meerjarenplan (schoolplan), het jaarplan, ondersteuningsplan, de schoolgids, de schoolkrant, PO-vensters en het financiële jaarverslag. Op onze website staan nog meer inhoudelijke documenten die dienen als informatiebron.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

OB_tandarts (25)  projectpasen2015IMG_1751  Introductiedag_010715_IMG_9226

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Meivakantie

Vanaf 1 mei zijn alle kinderen 2 weken vrij. Dan genieten we van onze meivakantie. Op dinsdag 27 april is het Koningsdag en zijn de kinderen ook vrij.