Jenaplan op de Hoeve

De Hoeve is een Jenaplanschool. Dat ziet men onder andere aan de indeling van de groepen, de benadering van kinderen en de werkwijze in de groep. Dit alles is georganiseerd op grond van bepaalde ideeën, die zijn vervat in 20 basisprincipes en 12 kernkwaliteiten waar een Jenaplanschool zich door laat inspireren. U treft de basisprincipes aan op de binnenzijde van de omslag van de schoolgids, in het schoolplan en van elke schoolkrant. De uitwerking van de kernkwaliteiten staat in het strategisch meerjarenplan 2019-2023, in hoofdstuk 4 over het kwaliteitsbeleid.

Bekijk hier de film Wat is Jenaplan? Of kijk op de website voor nog meer films: https://www.jenaplan.nl/nl/media/films .

Voorjaarsvakantie

Vrijdag 21 februari start om 12.00 uur de voorjaarvakantie. De kinderen uit de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij. Staat de studiedag van woensdag 12 februari al in uw agenda? Dan verdiept het team zich in de onderwerpen uit het strategisch meerjarenplan en zijn alle kinderen vrij.