Mobiel menu

Het bestuur zoekt 3 nieuwe leden

PDF: Vacature bestuursleden – oktober 2018

De school ben je samen. Dat merken we elke dag weer op het schoolplein. Het team, OR, MR en Bestuur doen er alles aan om voor ieder kind een mooie schooltijd te realiseren.

Het Bestuur van de Hoeve bestaat uit 7 betrokken ouders. Net zoals bij elke basisschool vormt het bestuur formeel het “bevoegd gezag” van de Hoeve. We spelen daarmee een grote rol in besluitvorming over impactvolle zaken op uiteenlopende gebieden, waarbij het waarborgen van de identiteit van de school voorop staat.

Omdat de termijn van drie bestuursleden binnenkort afloopt, heeft het Hoevebestuur drie vacatures. Hoogste tijd dus voor jou om jouw interesse hiervoor kenbaar te maken! Met name aanvulling op financieel of onderwijskundig gebied kunnen we goed gebruiken!

Goed om te weten is dat een rol in het bestuur je ongeveer 4 uur in de maand kost, 2 uur om de vergadering voor te bereiden en 1 keer per maand (op woensdagavond) een vergadering van 2 uur.

Mocht je meer willen weten of je interesse in de rol kenbaar willen maken, schiet dan één van de bestuursleden aan of mail voor 29 oktober a.s. naar bestuur@dehoeveschool.nl. Vorige week vertelde we in de nieuwsbrief uitgebreid over de rol van het bestuur en hebben we ons voorgesteld, dus we zijn makkelijk te vinden.

Hopelijk tot snel.

Peter Meijer
Hester Beukers
Karlijn de Vries
Stijn Arts
Rob Harmsen
Arno Wolters
Fiet Verdonck

De jarigen van vandaag

Verjaardagen

  • Er zijn vandaag geen jarigen.

Zomervakantie

Vanaf vrijdag 16 juli zijn alle kinderen om 12 uur vrij. Dan begint de zomervakantie. Heb je er al zin in?