Schoolvoetbaltoernooi

Het Hoevelakense schoolvoetbaltoernooi wordt elk jaar weer door SC Hoevelaken georganiseerd voor scholen in Hoevelaken en Nijkerkerveen. Kinderen uit de bovenbouw kunnen hieraan mee doen. Er zijn jongens- en meidenteams. De datum van het toernooi wordt pas in de loop van het schooljaar bekend gemaakt. In de uiteindelijke finale is de winnaar het beste schoolvoetbalteam van Hoevelaken en Nijkerkerveen!

Datum: 23 mei 2018

TEAMS SCHOOLVOETBAL – 2018

Schoolvoetbal programma – 2018

Wat hebben we weer genoten op woensdagmiddag 23 mei 2018! Van het mooie weer, maar vooral van de voetballende kinderen in het veld. Dit jaar moesten we de eerste plaats aan ons voorbij laten gaan, maar een tweede plaats is zeker ook een mooie prestatie! Kijk je nog even mee naar de foto’s?

meer foto’s

Schoolvoetbaltoernooi

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Oudergesprekken

Op dinsdag 11 december staan de oudergesprekken gepland voor groep 1, 3 en 8. In het rapfolio dat uw kind de week ervoor mee naar huis krijgt, vindt u ook het tijdstip voor het gesprek.