Achtstejaars

Adviesgesprekken

In het najaar van 2018 ontvangen de ouders van achtstejaars een brief met alle informatie over de te volgen procedure betreffende de keuze van een school voor het vervolgonderwijs.

Dinsdag 11 december 2018 houden de teamleden van de bovenbouw adviesgesprekken met de ouders van schoolverlaters. Op deze avond vindt dan gelijk de rapportbespreking plaats. In een vijftien minuten durend gesprek op school geven zij hun advies over de school voor het Voortgezet Onderwijs. Dit advies is mede gebaseerd op de gegevens van het CITO-leerlingvolgsysteem.

In de week voorafgaand aan het adviesgesprek ontvangen ouders van achtstejaars een persoonlijke uitnodiging met het tijdstip waarop zij verwacht worden voor het adviesgesprek.

Afscheidsavond groep 8

Op woensdagavond 17 juli 2019 begint om 20.00 uur de afscheidsavond voor de achtstejaars. Zij verzorgen voor hun ouders/verzorgers de musical in de grote zaal. U ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging.
De woensdagavond is alleen voor familie van de schoolverlaters bestemd. Deze woensdag is tevens de laatste schooldag voor de achtstejaars.
Andere familieleden en oud‑leerlingen die de voorstelling graag willen zien, zijn welkom op maandagmiddag 15 juli om 13.45 uur. Op dinsdagmiddag 16 juli wordt de voorstelling vertoond aan de kinderen van de school.