Persoonsgegevens wijzigen

U heeft een nieuw mobiel telefoonnummer. U gaat verhuizen. Er zijn wijzigingen in uw gezinssituatie. Hoe geeft u deze wijzigingen aan de school door?

Het administratiesysteem van de school “communiceert” met de gemeentelijke basisadministratie. De school moet er dus voor zorgen dat de gegevens kloppen met de gegevens van de gemeente. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er, zoals u dat van ons gewend bent, zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens wordt omgegaan. De gegevens die op in het onderstaande formulier doorgeeft, komen rechtstreeks bij de directie terecht. De directie zorgt er voor dat de wijziging bij de juiste persoon terecht komt.

Naam van het kind *

Stamgroep

De wijziging gaat in per *

Nieuw adres

Gewijzigd telefoonnummer thuis

Gewijzigd mobiele telefoonnummer (moeder)

Gewijzigd mobiele telefoonnummer (vader)

Gewijzigd e-mailadres

Het betreft een andere wijziging (bijv gezinssituatie):

Ondertekening

Naam ouder / verzorger *

Persoonsgegevens wijzigen

Meivakantie

De meivakantie start op vrijdag 27 april. Dan zijn alle kinderen twee weken vrij tot en met zondag 13 mei.