Over de midweekviering

Elke woensdagmorgen om tien over half 12 is er een midweekviering in de grote zaal. De viering wordt verzorgd door een onder-, een midden- en een bovenbouwgroep. Op deze pagina en op de beeldschermen die bij de ingangen hangen, staat elke week vermeld welke groep die week aan de beurt is.

De kinderen laten op het toneel zien waarmee zij in hun groep bezig zijn. Ouders zijn dan welkom. Zij kunnen een plaatsje zoeken achter in de zaal. U kunt dan het beste de school binnenkomen via de ingangen aan de kant van het Dokterspaadje. Wilt u tijdens de midweekviering niet in de gangen gaan staan die naar de kleuterlokalen of bovenbouwlokalen leiden? Deze gangen willen we uit veiligheidsoverwegingen vrijhouden.

Natuurlijk mogen jongere broertjes en zusjes ook meekomen. We vragen u echter wel om die kinderen, als ze al te luidruchtig zijn, buiten tot rust te laten komen.

Een enkele keer vervalt de midweekviering, bijvoorbeeld na een vakantie. Op de woensdag om tien over half 12 beleven we dan op een andere manier de saamhorigheid: de oudere kinderen lezen de jongere voor of ze doen samen gezelschapsspelletjes.

Deze week zien we …..

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Oudergesprekken

Op dinsdag 11 december staan de oudergesprekken gepland voor groep 1, 3 en 8. In het rapfolio dat uw kind de week ervoor mee naar huis krijgt, vindt u ook het tijdstip voor het gesprek.