Midweekviering deze week

Op woensdag 4 juli is er geen midweekviering, dan is de introductiedag.

Even terugkijken…

Midweekviering 13 juni 2018

Op woensdag 13 juni lieten de Lieveheersbeestjes, de Egels en de Panda’s zien waar zij aan werken in hun stamgroep.

Midweekviering 25 april 2018

Woensdag 25 april zagen we de Wasberen, de Vlinders en de Uilen. De Wasberen leerden ons over links en rechts, de Vlinders vertelden het verhaal over afval en wat je er allemaal mee kunt doen. In de Uilengroep won Willem Wever de Vogelquiz! Kijk je mee?

Midweekviering 11 april 2018

Woensdag 11 april lieten de Kikkers, de Pinguïns en de Panda’s zien waar zij aan werken in hun stamgroep. Kijk je mee?

Midweekviering 22 november 2017

Woensdag 22 november zagen we de Kikkers, de Dolfijnen en de Panda’s op het toneel verschijnen. Kijk je mee?

Midweekviering 8 november 2017

Woensdag 8 november zien we de Woelmuizen, de Pinguïns en de Flamingo’s op het toneel verschijnen. Kijk je mee?

Midweekviering 27 september 2017

Tijdens de midweekviering van woensdag 27 september lieten de Woelmuizen, de Vlinders en de Flamingo’s zien waar ze aan werkten in hun stamgroep. Kijk je mee?

Een impressie

Midweekviering

• Er zijn vandaag geen jarigen.

De zomervakantie begint op 13 juli om 12 uur. De kinderen uit de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij. Alle achtstejaars hebben op woensdag 11 juli hun laatste schooldag op de Hoeve.