Midweekviering deze week

Woensdag 19 september is er geen midweekviering. De middenbouwkinderen krijgen schaakles.

Even terugkijken…

Midweekviering 13 juni 2018

Op woensdag 13 juni lieten de Lieveheersbeestjes, de Egels en de Panda’s zien waar zij aan werken in hun stamgroep.

Midweekviering 25 april 2018

Woensdag 25 april zagen we de Wasberen, de Vlinders en de Uilen. De Wasberen leerden ons over links en rechts, de Vlinders vertelden het verhaal over afval en wat je er allemaal mee kunt doen. In de Uilengroep won Willem Wever de Vogelquiz! Kijk je mee?

Midweekviering 11 april 2018

Woensdag 11 april lieten de Kikkers, de Pinguïns en de Panda’s zien waar zij aan werken in hun stamgroep. Kijk je mee?

Een impressie

Midweekviering

Oudergesprekken

Op 18 september is de kennismakingsavond voor ouders van de nieuwe kinderen in de middenbouw. U ontvangt hiervoor een uitnodiging.