Databank van ouders

Tijdens de schoolprojecten leren de kinderen gebruik te maken van allerlei informatiebronnen. Kinderen kunnen een bezoek aan de (school)bibliotheek brengen, zoeken op internet, vragen stellen aan hun klasgenootjes en/of leerkracht, op excursie gaan, iemand interviewen of een expert uitnodigen.

We willen graag gebruik maken van de kennis en vaardigheden van ouders. Kinderen en/of leerkrachten kunnen u dan uitnodigen. Heeft u een beroep of een boeiende hobby? Vindt u het interessant om een bijdrage te geven aan onderwijsinhoud? Geef u dan op!

Ja, ik wil graag opgenomen worden in de databank:

Aanhef *
Dhr.Mevr.

Voornaam

Achternaam *

Telefoonnummer *

Ik ben *

Mijn beroep is *

Eventuele opmerkingen

Databank van ouders

Oudergesprekken

Op dinsdag 27 november staan de oudergesprekken gepland voor groep 2, 4 en 7. In het rapfolio dat uw kind de week ervoor mee naar huis krijgt, vindt u ook het tijdstip voor het gesprek.