Jabadabadoe

Even voorstellen

Vanaf 21 augustus openen wij onze tweede locatie op de Hoeve voor tussenschoolse opvang (TSO) en buitenschoolse opvang (BSO), om een start te maken naar een Integraal Kindcentrum (IKC). Wij verheugen ons daarop! Voor de mensen die ons nog niet kennen, stellen wij ons graag aan u voor.

Kinderopvang Jabadabadoe is een kleinschalige (particuliere) kinderopvang in Hoevelaken. De opvang bevindt zich op een unieke, landelijke locatie met een eigen kinderboerderij. We beschikken over een professioneel en enthousiast team die met veel plezier de kinderen begeleiden op hun “reis” naar groter groeien. Het welbevinden van het kind staat bij ons voorop, in een veilige en geborgen omgeving. We proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de persoonlijke behoefte van het kind. Dit doen we zowel individueel als in groepsverband, op het gebied van sociale-, emotionele- en motorische ontwikkeling. We verdiepen ons in de wereld van het kind, door ook vanuit de ogen van het kind te kijken. Jabadabadoe beoogt een inspirerende en liefdevolle plaats te zijn voor kinderen en medewerkers om te ontwikkelen en te groeien.

Sinds 1 oktober 2001 is onze locatie gevestigd aan de Westerdorpsstraat en daar bieden wij de volgende soorten opvang aan:

• Kinderdagverblijf (0 – 4 jaar) met twee verticale groepen van zestien kinderen.
  • Peuteropvang (2 – 4 jaar)  met een groep van zestien kinderen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ochtend.
  • Buitenschoolse opvang (4 – 12 jaar) met een groep van 27 kinderen.

Jabadabadoe is een erkende kinderopvang, staat landelijk geregistreerd en voldoet aan alle wettelijke eisen. Meer informatie over Jabadabadoe kunt u vinden op onze website http://www.jabadabadoe.info/.

Het team van Jabadabadoe verheugt zich op de samenwerking en kennismakingen!

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Oudergesprekken

Op dinsdag 11 december staan de oudergesprekken gepland voor groep 1, 3 en 8. In het rapfolio dat uw kind de week ervoor mee naar huis krijgt, vindt u ook het tijdstip voor het gesprek.