Over de inschrijving van uw kind

Wachtlijst

Wilt u uw kind aanmelden, dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen met onze directeur Nancy de Graaff.

Op dit moment geldt namelijk een wachtlijst voor de groepen 1 tot en met 8. Bij aanmelding wordt uw kind op de wachtlijst geplaatst.

Er is geen wachtlijst voor de kinderen die nog vier jaar moeten worden, onze zogenaamde groep 0.

Lees hier meer over groepsgrootte.

Voor een goede planning is het van belang te weten op hoeveel kinderen de Hoeve de komende jaren kan rekenen. Daarom verzoeken wij u uw kinderen, broertjes en zusjes, vroegtijdig aan te melden.

Het aanmelden van uw kind op de Hoeve is niet gekoppeld aan een gebied, het dorp of uw postcode.

Over de inschrijving

Kinderen die de leeftijd van 4 jaar hebben bereikt, mogen worden ingeschreven als leerling. Voordat het kind naar school gaat, kan het samen met vader of moeder één of twee keer komen kijken in de nieuwe groep, zodat het kind weet waar het aan toe is. Ouders kunnen daartoe contact opnemen met de leerkracht van de groep bij wie het kind is ingedeeld.

Kinderen die na 23 juni 2018 jaar worden, kunnen voor het eerst na de zomervakantie naar school.

Aanmeldingsformulieren zijn bij de directie verkrijgbaar. U kunt het aanmeldingsformulier ook online invullen. Het online ingevulde formulier moet u uitprinten en ondertekenen.

Zodra het ondertekende aanmeldingsformulier is ingeleverd, ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving.

Heeft u nog vragen, bel gerust of stuur een e-mail naar info@dehoeveschool.nl.

• Er zijn vandaag geen jarigen.

Oudergesprekken

Op dinsdag 11 december staan de oudergesprekken gepland voor groep 1, 3 en 8. In het rapfolio dat uw kind de week ervoor mee naar huis krijgt, vindt u ook het tijdstip voor het gesprek.