Aanmeldingsformulier

Een film over Wat is Jenaplan, kijkt u mee?

Voor algemene informatie over de aanmelding van uw kind op de Hoeve kijkt u hier.

Wilt u uw kind aanmelden, dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen met onze directeur Nancy de Graaff. Op dit moment geldt namelijk een wachtlijst voor alle groepen, van groep 0 tot en met groep 8.

Stuurt u het volledig ingevulde en ondertekende formulier op naar (afgeven op school mag ook):

Basisschool De Hoeve
Veenslagenweg 17
3871 NA Hoevelaken

Pas na het ontvangen van het ondertekende formulier, ontvangt u de bevestiging van ontvangst voor de inschrijving of plaatsing op de wachtlijst.

Kind aanmelden

Oudergesprekken

Op dinsdag 27 november staan de oudergesprekken gepland voor groep 2, 4 en 7. In het rapfolio dat uw kind de week ervoor mee naar huis krijgt, vindt u ook het tijdstip voor het gesprek.