Aanmeldingsformulier

Een film over Wat is Jenaplan, kijkt u mee?

Voor algemene informatie over de aanmelding van uw kind op de Hoeve kijkt u hier.

Wilt u uw kind aanmelden, dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen met onze directeur Nancy de Graaff. Op dit moment geldt namelijk een wachtlijst voor alle groepen, van groep 0 tot en met groep 8.

Stuurt u het volledig ingevulde en ondertekende formulier op naar (afgeven op school mag ook):

Basisschool De Hoeve
Veenslagenweg 17
3871 NA Hoevelaken

Pas na het ontvangen van het ondertekende formulier, ontvangt u de bevestiging van ontvangst voor de inschrijving of plaatsing op de wachtlijst.

Kind aanmelden

• Er zijn vandaag geen jarigen.

De zomervakantie begint op 13 juli om 12 uur. De kinderen uit de onderbouw zijn deze vrijdag al vrij. Alle achtstejaars hebben op woensdag 11 juli hun laatste schooldag op de Hoeve.