Middenbouwpagina

Welkom op de pagina van de middenbouw. In de loop van het schooljaar wordt deze pagina gevuld met al het nieuws over onze projecten.

Naar de bieb!

De kinderen uit jaargroep 3 mochten in november een bezoek brengen aan de bibliotheek in Hoevelaken. Dat was leuk! We weten nu precies waar en hoe we onze boeken kunnen vinden. Ben jij ook al gratis lid van de bibliotheek? Dat kan via school via deze link.

meer foto’s

Project over het weer

In de middenbouw leren we in november over het weer! Wat voor weer wordt het vandaag?
www.buienradar.nl

Voorleeswedstrijd MB

Wat was het spannend om zo voor een hele zaal vol kinderen voor te lezen. Complimenten aan alle kinderen die zo hun best hebben gedaan. En natuurlijk ook voor de jury. Kijk je mee naar de foto’s?

Op bezoek op de boerderij!

Afgelopen donderdag zijn de kinderen van de middenbouw op bezoek geweest op de boerderij. Hoe dat er aan toe ging ziet u op deze pagina. Veel kijkplezier!

Welkom in de middenbouw!

De reus van de zomerflat

Donderdagochtend waren er activiteiten in de groep die te maken hadden met het verhaal over de reus van de zomerflat.

meer foto’s

Pinguïns een bezoek brengen aan woonzorgcentrum  De Koperhorst in Amersfoort. De andere middenbouwgroepen krijgen zorgverleners en bewoners in de klas. Hoe het was, zie je binnenkort op de foto’s!

Neem een kijkje de middenbouw…