Bovenbouwpagina

Welkom op de pagina van de bovenbouw. Op deze plek zie je door het jaar heen de verschillende projecten uit de groepen voorbij komen.

Voorleeswedstrijd BB

In de Kinderboekenweek hebben de kinderen meegedaan aan onze eigen voorleeswedstrijd. Best spannend om helemaal alleen op het podium voor zo’n zaal vol voor te lezen! Knap gedaan hoor en een applausje voor de jury natuurlijk! Kijk je mee naar de foto’s?

Op smaakmissie

Wij leren over groente en fruit en gaan op smaakmissie!

meer foto’s

Schoolkorfbal

Alle teams hebben op woensdag 12 september goed hun best gedaan. Hoeve 1 van groep 8 mocht om de beker spelen. Helaas werd deze wedstrijd na strafballen verloren. Het was een gezellig toernooi en er werd fanatiek gespeeld! Kijk maar mee naar de foto’s op de site van KV Telstar!

Openingsfeest in de BB

Op donderdagavond bleven alle bovenbouwers op school slapen. Met onze slaapgroepjes bereidden we de stukjes voor de bonte avond voor. Het was superleuk!

Kijk je mee naar alle foto’s?

Koken in de bovenbouw

Wat ruikt het lekker in de school! Samen met een “kookouder” maakt een groepje kinderen gebruik van onze kinderkeuken. Voordat er gekookt kan worden, gaan de kinderen samen boodschappen doen. Foto’s en recepten van het koken vind je links in het menu, zodat je thuis ook het recept kunt gaan proberen.

Werktijd bij de Panda’s

De kinderen uit de Panda’s werken in hun stamgroep.

Een impressie van onze projecten

Of kijk in het linker menu…